De Chefkok

Mijn naam is Kiriakos Karolidis en ik ben jaren werkzaam geweest in de wereld van de horeca, marketing en sales, en ik heb hierbij gemerkt, dat ik mijn voldoening haal uit echt en eerlijk contact met de mensen om mij heen.

Tijdens mijn eigen persoonlijke groei heb ik allerlei leuke en inspirerende mensen ontmoet die me geholpen hebben me te ontwikkelen tot de persoon die ik nu ben. Dit heeft gemaakt dat ik het belangrijk vind om meer voldoening uit mijn werk te halen, en daarbij ook anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Doordat ik me bewust ben geworden van mijn eigen kunnen heb ik besloten om dit om te zetten naar wat ik eigenlijk altijd al heb willen doen, en dat is Minding (geven om) and Cooking (koken) maar vooral ook gezellige avonden te organiseren voor iedereen die van eten, drinken en gezelligheid houdt!

Door deze uitdaging samen aan te gaan, door samen te koken, proeven, luisteren en van elkaar te leren lijkt mij uniek. Werken aan je persoonlijke ontwikkeling en ontspanning gaan perfect samen. Koken met elkaar, door elkaar, voor elkaar !

Tot snel !