MaC goes pop-up!

Beste iedereen, MaC goes Pop-up!!!

MaC is het  pop-up restaurant van MindandCooking . Eens in de maand strijkt het restaurant op een geheime locatie in Amsterdam-Noord neer.

Kiri  bedenkt voor elk etentje meerdere gangen met seizoensgebonden, biologisch en lokale producten uit de omgeving van Amsterdam-Noord. Hij experimenteert graag met onbekende ingrediënten en producten en gaat geen uitdaging uit de weg. Bij elk gerecht worden er ook heerlijke en eerlijke wijnen geschonken die bij het desbetreffende menu horen door onze wijndames, maar onthoud een ding!! Niets moet, alles mag en als er maar gegeten en genoten wordt. En natuurlijk wordt er goede muziek gedraaid door onze eigen huis DJ.

Kosten & reserveren

Naast de keuken willen we ook de prijs eerlijk houden en dat betekent: 41.50 euro pp, voor iedereen betaalbaar en te doen en als leuk aandenken aan het etentje, krijg je de recepten van wat je gegeten hebt mee naar huis.

Vlak voor de dag van het etentje krijg je te horen waar het zal plaatsvinden. En het menu? Het is sowieso een 4 gangen menu inclusief een wijnarrangement tijdens het diner. Een week van te voren wordt het menu naar je toegemaild en kun je online je bestelling opgeven als je dat wilt.

Voor meer info en data’s check af en toe de site. www.mindandcooking.nl onder de link Events.

Tot dan.

Reacties zijn uitgeschakeld