Kantinecatering

Ik heb me vooral de laatse jaren ook gericht op  het bedenken van concepten op het gebied van voeding en dit is een van de laatse, een dienst aanbieden in de kleinere bedrijven die hun eigen lunch verzorgen met plus/minus 30 medewerkers. Nou is bedrijfscatering al iets wat bestaat maar ik probeer er toch mijn eigen swing aan te geven en dat is toch de persoonlijke benadering.

Voor ons is een persoonlijke benadering  van belang omdat ik en mijn koks  graag op plekken werken waar een gezellige en faimiliaire sfeer hangt. U bent opdrachtgever en heeft een hart voor uw personeel en daar hoort natuurlijk ook lekker en gezond(meestal) eten bij.  U maakt duidelijk wat u wilt en wij geven daar invulling aan, of U laat het natuurlijk helemaal aan MaC over wat ik het liefst heb.

Het verzorgen van het eten is bij ons het verlenen van een dienst. Het uit handen nemen van een zorg en het verrassen van de gast met vers bereide producten waar de smaak en opmaak voorop staan.

Onze hoofdzaak bestaat uit vers bereide broodjes(warm en koud), muffins, hartige muffins, verschillende tosties en een lekkere (meestal) gezonde snack en nogmaals alles vers bereid op de locatie zelf.

U kunt er voor kiezen om dit dagelijks te willen doen of een x aantal keren per week, die keuze is geheel aan U! Woensdag is bijvoorbeeld een leuke weekbreker en leent zich uitstekend daarvoor en dan merk je dat je personeel ook die laatste 2 dagen nog even lekker inzet voor het bedrijf.

Voor het finaciele plaatje zijn er verschillende constructies bedacht die ik graag met u doorneem tijdens ons gesprek.

Met de smakelijke groeten,

MaC