MaC Grieks Thuis of Werk

Thuis….

Wil je alleen maar eten en het koken aan mij of een van mijn koks  overlaten? Dan kun je met een groepje in je  eigen huiskamerrestaurant gaan eten.

Binnen een mum van tijd staat een tafel sfeervol en mooi gedekt met kleine hapjes, brood, wijn en water en wordt  het eten vers bereid in je eigen keuken. Wij koken vers, puur en eerlijk en echt grieks!  Op basis van uw wensen en mogelijkheden maken wij een menu voorstel op maat en prijs.

    

Werk….

Of misschien een kok op de zaak met een culinair grieks  onthaal voor uw relaties discreet geserveerd in uw vergaderkamer. Een toplunch zonder tijdverspilling aan reizen en parkeren.  U beschikt over uw eigen chef kok precies wanneer u hem nodig heeft. Ook zonder uitgebreide keuken in uw kantoor kan de perfecte lunch ter plekke worden afgemaakt. Een pantry met een stopcontact en een spoelbak volstaat. Indien gewenst worden tafelaankleding, servies en bestek als onderdeel van de service geleverd en ook bij deze op basis van uw wensen en mogelijkheden maken wij een menu voorstel op maat en prijs.

Groepjes vanaf  8 tot 16 personen en reserveringen graag via email of telefonisch.

Tot dan!